Handelsbetingelser

JEG ACCEPTERER AT DETTE ER EN AUTOMATISK GENERET MEDDELSE, DER AUTOMATISK BEKRÆFTER AT VORES SYSTEM HAR MODTAGET EN BESTILLING FRA DIG. DETTE ER IKKE EN ORDREBEKRÆFTELSE OG ENDELIG AFTALE PÅ BAGGRUND AF DIN BESTILLING ER ENDNU IKKE INDGÅET.

DU HAR ALTID 14 DAGES FORTRYDELSESRET NÅR DU HANDLER PÅ WWW.EFFEKTLAGERET.DK. FORTRYDELSESRETTEN LØBER FRA DEN DAG HVOR DU HAR MODTAGET DIN VARE.

KØBET KAN FORTRYDES VED AT NÆGTE MODTAGELSE AF VAREN, VED AT OVERDRAGE VAREN TIL POSTVÆSENET ELLER VED AT RETURNERE VAREN TIL VOR ADRESSE SOM NÆVNT NEDENFOR.

FORTRYDELSESRETTEN KAN KUN UDNYTTES HVIS VAREN TILBAGELEVERES I VÆSENTLIGT SAMME STAND OG MÆNGDE. FORTRYDELSESRETTEN BORTFALDER ALTSÅ, HVIS DU BRUGER VAREN PÅ EN MÅDE SOM HELT ÅBENBART FORRINGER VARENS SALSVÆRDI VÆSENTLIGT.
NÅR FORTRYDELSESRETTEN UDNYTTES SKAL DU SELV BETALE PORTOEN FOR AT SENDE VAREN RETUR.
VAREN SKAL SENDES TIL:

EFFEKT LAGERET APS
HOLMBOES ALLE´14
8700 HORSENS

EKSPEDITIONEN FREMMES, HVIS FYLDESTGØRENDE INFORMATIONER FØLGER PAKKEN SAMT KONTONUMMER HVORTIL REFUSION KAN FOREGÅ.

NB. VI MODTAGER IKKE PAKKER SENDT PR. EFTERKRAV.

PÅ WWW.EFFEKTLAGERET.DK KAN DU KUN BESTILLE VARER VIA VORES HJEMMESIDE. HVIS DU HAR FORESPØRGSLER TIL VARER, SOM IKKE ER Å SIDEN, ER DU ALTID MERE END VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS.
DU ER OGSÅ VELKOMMEN TIL AT BESØGE VOR BUTIK, BESTILLE PR. TLF. , FAX ELLER MAIL.

ALLE PRISER PÅ WEBSITET ER EXCL. MOMS OG ANDRE AFGIFTER.
NÅR DU HANDLER PÅ WWW.EFFEKTLAGERET.DK INDGÅS AFTALER PÅ DANSK.
PÅ WWW.EFFEKTLAGERET.DK KAN DER BETALES MED:
DANKORT, VISADANKORT, EUROCARD, MASTERCARD, VISA, JCB, DINERS.
DU BETALER IKKE NOGET KORTGEBYR.

DU KAN TIL ENHVER TID SE DINE TIDLIGERE ORDRER VED AT LOGGE IND UNDER ORDRESTATUS OG BENYTTE DIT ORDRENR. OG ORDREKODE.

REKLAMATIONSRET
NÅR DU HANDLER PÅ WWW.EFFEKTLAGERET.DK HAR DU SELVFØLGELIG 24 MÅNEDERS REKLAMATIONSRET. DETTE BETYDER, AT DU ENTEN KAN FÅ VAREN REPARERET, OMBYTTET, PENGENE TILBAGE ELLER AFSLAG I PRISEN, AFHÆNGIG AF DEN KONKRETE SITUATION. DETTE BETINGER SELVFØLGELIG AT REKLAMATIONEN ER BERETTIGET, OG AT MANGLEN IKKE ER OPSTÅET SOM FØLGE AF EN FEJLAGTIG BRUG AF PRODUKTET ELLER ANDEN SKADEFORVOLDENDE ADFÆRD.

DER SKAL REKLAMERES INDEN FOR RIMELIG TID EFTER AT DU HAR OPDAGET MANGLEN VED VAREN. HVIS DER REKLAMERES INDEN FOR TO MÅNEDER EFTER MANGLEN ER OPDAGET, VIL REKLAMATIONEN ALTID VÆRE RETTIDIG.

VI REFUNDERER RIMELIGE FRAGTOMKOSTNINGER, SOM DU MÅTTE HAVE I FORBINDELSE MED RETURNERING AF VAREN, NÅR REKLAMATIONEN ER BERETTIGET.
NÅR DU ØNSKER AT REKLAMERE OVER ET PRODUKT, SKAL DET INDSENDES TIL OS PÅ VORES ADRESSE:

EFFEKT LAGERET APS
HOLMBOES ALLE´14
8700 HORSENS

BEMÆRK - VI MODTAGER IKKE PAKKER SENDT PR. EFTERKRAV.

HUSK ALTID AT SENDE VAREN I FORSVARLIG EMBALLAGE, OG FÅ EN KVITTERING FOR AFSENDELSE, SÅLEDES AT VI KAN TILBAGEBETALE DIG DINE OMKOSTNINGER.

Takk

Du er velkommen til at handle videre eller gå direkte til indkøbskurven

Kjøp flere Checkout
Klikk her for vår mobilside